Další víza do Mexika

Další víza do Mexika

Pokud chcete v Mexiku pobývat déle než 90 dní nebo zde zahájit výdělečnou činnost, budete potřebovat vízum a pracovní povolení, které vyřizuje velvyslanectví Mexika v Praze. Adresa uvedena níže.

vízum Mexiko